Rămâi conectat

Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a doua înfrângere din acest sezon: Metalurgistul Cugir – CSM Unirea Alba Iulia 0-2 (0-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir nu a reușit să se regăsească după înfrângerea, suferită în etapa trecută, în fața Avântului Reghin și a cedat astăzi, pe teren propriu, în fața Unirii Alba Iulia cu scorul de 2-0 (0-0).

Prima repriză a fost dominată cvasitotal de uniriști (ocazii Giurgiu și Fetița), exceptând forcingul din final al gazdelor.

În repriza a doua a ieșit la rampă Blănaru, autorul golului din minutul 51, marcat cu un șut cu sete după ce inițial portarul Bârlădeanu respinsese „ghiuleaua” lui Jorza. Atacantul unirist a mai avut două ocazii de gol, în minutele 47 (blocat de portar) și 49 (șut bun).

Cugirul a avut o tresărire de orgoliu în minutul 72, la acțiunea în flancul stâng a lui Cunțan, finalizată cu centrare în gură porții. În ultimul sfert de oră la gazde au evoluat și „veteranii” L. Itu (în atac) și Șuteu, primul preluând banderola de căpitan de echipă de la Șaucă.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 83 de căpitanul unirist de dupâ schimbarea lui Giurgiu. Fetița a reluat cu capul la colțul scurt după un corner de pe dreapta în direcția de atac a învingătorilor.

Au evoluat formațiile:

Metalurgistul Cugir: Bârlădeanu – Tăban, S. Itu, Vitinha, Cunțan, Al. Mihai (57, Bura), M. Udrea, Cocan, M. Domșa (57, Hăprianu), P. Păcurar (75, Șuteu), Șaucă /cpt. *75, L. Itu). Pe bancă: Herlea, Onaci, Chițimia, R. Păcurar, Al. Kiraly. Antrenor principal Ion Ilie

CSM Unirea Alba Iulia: D. Roman – Vl. Stanciu (46, Sebaș), Ardei, Vomir, R. Nistor (59, Ardeiu), Jorza (59, I. Tănase), Boldea, Giurgiu /cpt. (78, Giosu), Indrei, Fetița, Blănaru (73, Istrate). Pe bancă: Berța, Pîntea, Voinea, Roșu.. Antrenor principal Alexandru Pelici.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Cugireanul Vasile Hârjoc, medaliat cu Bronz la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Spania

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 12 – 15 septembrie 2024, în localitatea Canfranc (Valea Aragonului) – Spania s-a desfășurat Campionatul Mondial de Alergare Montană Masters, eveniment la care au fost prezenți peste 500 de sportivi din 43 țări ale lumii, Romania participând cu 29 de atleti.

Județul Alba a reprezentat România cu sportivii Vasile Hârjoc ( +70 ani) de la C.S. ,,Metalurgistul” Cugir și Aurelian Zăgrean (+45 ani) de la C.S. „Mica Romă” Blaj.

Ambii atleți au alergat în proba de 34 de km cu diferența pozitivă de 1960 m, amândoi sportivii obținând medaliile de bronz cu echipele, după Spania – aurul și argintul – echipa Franței.

Din echipa cu care a alergat Vasile Hârjoc au făcut parte Vasile Georgescu din București și Ioan Andreși din Bistrița Năsăud.

„Acum, încep pedalatul cu bicicleta spre România pentru a ajunge să particip la C.M. de Marathon Masters ce are loc în București pe data de 13 octombrie 2024. Aș dori pe această cale să multumesc pentru sprijinul acordat Primăriei orașului Cugir, Primăriei municipiului Alba Iulia, Uzinei Mecanice Cugir, S.R.L., Lae Pecu Cugir, C.S. „Metalurgistul” Cugir, antrenorului prof. Gheorghe Hăprean și nu în ultimul rând tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere pe toată perioada în care am călătorit cu bicicleta prin Europa”, ne-a declarat Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Cugireanul Robert Paștiu, locul 2 la Cupa „Tennis Mergea Academy” – competiție organizată în cadrul Campionatului Național „Tenis 10”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cugireanul Robert Paștiu, în varsta de 7 ani, a jucat sâmbătă marea finală la Turneul de Tenis de Camp „Tenis 10”, în municipiul Târgu-Jiu, obținând locul 2 la unul dintre cele mai mari turnee de juniori din țară „Tennis Mergea Academy” .

Robert a totalizat 9 victorii consecutive la acest Turneu National „Tenis 10”.

Familia a dorit să mulțumească antrenorilor Lucian Rada și Gheorghe Harceaga de la Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, a treia înfrângere consecutivă: Gloria Bistrița – Metalurgistul Cugir 5-0 (2-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cea de-a treia etapă a seriei a VII-a, din Ligia a  3-a, Gloria Bistrița-Năsăud a jucat pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, gazdele impunându-se cu scorul de 5-0 (2-0).

Gazdele au înscris prin Covaci (28), Tavarez (40), Val. Alexandru (68, 74), A. Lullaku (90+1). A fost a treia înfrângere consecutivă a „roș-albaștrilor” ce nu au înscris încă în acest start ratat de campionat.

Metalurgistul Cugir este noua „lanternă roșie” a seriei a VII-a, după această înfrângerea usturătoare.

Au evoluat formațile:

Gloria Bistrița: R. Avram – Chiorean, Morariu, Buziuc, Llullaku, Covaci, Forizs, Chindriș, Tavares, Marku, Mitran; rezerve Began, Benga, Deac, V. Alexandru, Abolaji, Podea, Blejdea, Creța, Melniciuc. Antrenor Cristian Pustai.

Metalurgistul Cugir: Perjeriu – Cunțan, S. Itu, Vitinha/cpt., Kiraly, Tăban (71, Șaucă), Udrea, Chițimia (71, Barbu), Cocan (71, Hăprianu), P. Păcurar (82, M. Domșa), Bura (82, R. Păcurar); rezerve Bîrlădeanu, Onaci, L. Itu, Șuteu. Antrenor Lucian Itu.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir