Rămâi conectat

Actualitate

Mesaje de Sfântul (SF) Petru și Pavel 2024. Urează-le un călduros ”La mulți ani” celor apropiați | cugirinfo.ro

cugirinfo.ro

Publicat

în

MESAJE de SFANTUL PETRU si PAVEL 2024 • SMS-uri de “la mulţi ani” de Sfinţii  Apostoli Petru şi Pavel • Urări de onomastică de Sfântul Petru și Pavel | cugirinfo.ro

Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Vă prezentăm câteva exemple de mesaje de Sfântul Petru și Pavel.

MESAJE SF PETRU: Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!

Mesaje de Sfantul Petru si Pavel  Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE SF PETRU: La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE LA MULȚI ANI: Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE LA MULȚI ANI: Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: De ziua numelui tău iți doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE LA MULȚI ANI: Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: La mulți ani! Sfântul Petru/Pavel sa te călăuzească mereu!

MESAJE SF PETRU: De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia Sfinților Petru si Pavel va urez sănătate, fericire si multe realizări profesionale. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE SF PETRU: Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SF PETRU: Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: La Mulți Ani, sa ai sănătate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

MESAJE SF PETRU: Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie!

La Mulți Ani!

MESAJE DE SFINTII PETRU ȘI PAVEL: Un ocean de sănătate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: “La mulți ani, Petrica!”

MESAJE LA MULȚI ANI: Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Locuitorii de pe mai multe străzi din Cugir au rămas marți, 2 iulie 2024, fără apă potabilă, ca urmare a unei avarii la o conductă

cugirinfo.ro

Publicat

în

O parte din locuitorii din Cugir au rămas fără apă potabilă marți, 2 iulie 2024, în urma unei avarii la conducta de distribuție a apei.

„SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Cugir informează consumatorii că în data de 02.07.2024, furnizarea apei va fi întreruptă în orașul Cugir pe strada Al. Sahia, tronsonul cuprins între strada Doinei și strada 1 Decembrie, din cauza unei avarii a conductei de distribuție a apei potabile, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării apei potabile pot exista depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258-751139, în vederea intervenției. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

In memoriam dr. Ioan Mihu (Vinerea): „Spicuiri din gândurile mele politice, culturale și economice”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir și Muzeul de Istorie a Tehnicii Cugir organizează în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, Conferința științifică: In memoriam. av. dr. Ioan Mihu – „Spicuiri din gândurile mele. Politice, culturale, economice”.

Evenimentul va avea loc pe data de 4 iulie 2024, de la ora 10.00, la Centrul Cultural Cugir și face parte din proiectul de promovare locală a valorilor culturale menite a sprijini cunoașterea personalităților locale, în acest caz a dr. Ioan Mihu, a cărui casă situată în Vinerea este obiectul unui proiect de reabilitare și punere în valoare ca centru multicultural, proiect demarat în parteneriat cu Consiliul Județean Alba.

Dr Ioan Mihu (n. 17 octombrie 1854, Vinerea, Județul Hunedoara, Regatul Ungariei – d. 2 iulie 1927, Orăștie, Regatul României) a fost un deputat în Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, organismul legislativ reprezentativ al „tuturor românilor din Transilvania, Banat și Țara Ungurească”, cel care a adoptat hotărârea privind Unirea Transilvaniei cu România, la 1 decembrie 1918.

Ioan Mihu a provenit din țărani fruntași în comuna Vinerea de lângă istoricul „Câmp al Pânei” – județul Hunedoara — la 17 octombrie 1854. A fost: Președinte al comitetului parohial și al „Societății de lectură a intelectualilor români” din Orăștie, director al Asociațiunii culturale „Astra” din loc, membru al Sinodului arhidiecezan al Românilor ortodocși din Transilvania și Banat și asesor al Consistorului bisericesc din Sibiu (secțiunea școlară), președinte al „Reuniunii Economice”, al cărei scop a fost să servească progresul agricol, industrial și comercial al Românilor din județul Hunedoara, președinte al Partidului Național din Orăștie și membru „virilist” al congregației județene — funcțiuni pe care le-a purtat cu multă demnitate, îndrumând cu cuvântul și ajutând cu fapta.

Ca deputat în Adunarea Națională din 1 decembrie 1918 a fost delegat al cercului electoral Orăștie. După 1918, Ion Brătianu i-a cerut colaborarea la guvern, iar Regele întregitor de țară l-a decorat în 1922 cu Coroana României în cel mai mare grad, gradul de Mare Cruce.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 70 de ani din Cugir cercetat de polițiștii din Alba Iulia, după ce a accidentat un biciclist pe DN 1, la ieșirea înspre Sebeș

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 29 iunie 2024, în jurul orei 12.10, un bărbat de ani 75 de ani, din localitatea Oarda, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe strada Regimentul V Vânători, sensul de mers Alba Iulia-Sebeș, a fost acroșat de un autoturism, care circula în aceeași direcție și era condus de un bărbat de 70 de ani, din orașul Cugir.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir