Rămâi conectat

Sport

Cugireanca Hojda Dorothea, locul III la „Cupa Rotary” Alba Iulia – competiție organizată în cadrul Campionatului Național al Federației Române de Tenis

cugirinfo.ro

Publicat

în

Hojda Dorothea în vârstă de 10 ani, pregătită de antrenorul Lucian Rada în cadrul Clubului Sportiv „Metalurgistul” Cugir, a ocupat locul III la „Cupa Rotary” Alba Iulia, competiție organizată în cadrul Campionatului Național al Federației Române de Tenis.

Tânăra tenismenă a participat recent, la primul ei concurs la categoria 12 ani fete, în Municipiul Alba Iulia, la Turneul tenis de câmp, Cupa Rotary Alba Iulia, ediția a XIII a, eveniment organizat sub egida Federației Române de Tenis.

Aceasta a obținut locul 3 si a fost răsplătită cu o Cupă specifică, materiale sportive si puncte pentru clasamentul oficial FRT.

Felicitări tinerei sportive, antrenorului său pentru performanța obținută și îi dorim mult succes în competițiile care o așteaptă!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, a treia înfrângere consecutivă: Gloria Bistrița – Metalurgistul Cugir 5-0 (2-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cea de-a treia etapă a seriei a VII-a, din Ligia a  3-a, Gloria Bistrița-Năsăud a jucat pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, gazdele impunându-se cu scorul de 5-0 (2-0).

Gazdele au înscris prin Covaci (28), Tavarez (40), Val. Alexandru (68, 74), A. Lullaku (90+1). A fost a treia înfrângere consecutivă a „roș-albaștrilor” ce nu au înscris încă în acest start ratat de campionat.

Metalurgistul Cugir este noua „lanternă roșie” a seriei a VII-a, după această înfrângerea usturătoare.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Atletul cugirean, Vasile Hârjoc se apropie de finalul călătoriei sale „cu bicicleta prin Europa”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Atletul cugirean, Vasile Hârjoc ne-a comunicat că se află spre finalul călătoriei sale „cu bicicleta prin Europa”, încheind cu bine etapa a doua Paris – Goteborg (Suedia) după ce a parcurs în 17 zile aproximativ 1.700 km prin Franța, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, respectiv Suedia.

De reamintit că sportivul de la poalele Drăganei și-a realizat visul de a participa la deschiderea jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

De aici a traversat orașe importante precum: Paris, Lile, Brugges, Anvers, Endhoven, Bremen, Hamburg, Kiel, Copenhaga,Malmo și în final, Goteborg. A fost o călătorie plăcută fapt ce a făcut să ajungă la timp la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Atletism Masters 2024. Un eveniment de anvergură la care au fost prezenți, după anunțul oficialităților, peste 8000 de atleți din 109 țări de pe toate continentele lumii și la toate categoriile de vârstă feminin și masculin.

Romania s-a prezentat la marea întrecere cu un lot destul de mare de sportivi, din județul Alba participând: Vasile Hârjoc de la Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir – proba de 6 km cros, 10 km alergare pe șosea și în proba de semimaraton; Aurelian Zăgrean de la Clubul „Mica Romă” Blaj în proba de 3.000 m obstacole.

Potrivit informațiilor, la proba de 3000 m obstacole și 10.000 m nu s-a făcut clasament pe echipe. La cros 6 km, Hârjoc s-a situat pe locul 8, iar la semimaraton pe lucul 7, fapt ce în opinia sa a fost o reușită.

„Urmeaza C.M.de Alergare Montană, în perioada 12 – 15 septembrie 2024 la Canfranc, Spania. Eu voi alerga în proba de 34 km cu diferența pozitivă de 1961 m, iar Aurelian Zăgrean aleargă proba de 11 km cu diferența pozitivă de 1000 m. Ne întoarcem apoi în țară deoarece pe 13.10.2024 la București este programat C.M. de Marathon Masters și va trebui să participăm la această competiție importantă”, ne-a mărturisit atletul cugirean.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Rezultate de excepție ale boxerilor cugireni, la „Centura Păltiniș” – 2024

cugirinfo.ro

Publicat

în

În zilele de 6 și 7 septembrie 2024 a avut loc cea de-a doua competiție pugilistică „Centura Păltiniș” – Sibiu, eveniment la care au participat sporivi din mai multe cluburi și asociații sportive precum: CSM Sibiu, Unirea Alba Iulia, ACS Brașov, Lăcătuș Sibiu, ACS Flacăra Horezu, CSM Pitești, Voința Cluj și Universitatea Cluj.

CS „Metalurgistul” Cugir a fost prezent la competiția sibiană cu 3 boxeri pregătiți de cunoscutul antrenor Gheorghe Constantin și anume: juniorul Varga Daniel și cadeții Drăghiciu Raul și Zoița Andrei.

Juniorul Varga Daniel a câștigat „Centura Păltiniș” la categoria sa, Drăghiciu Raul s-a situat pe locul doi, iar Zoița Andrei pe locul al treilea.

A fost o performanță deosebită despre care antrenorul cugirean a declarat: „Rezultate par de necrezut! Am făcut totul pentru a ne apăra cu cinste culorile clubului. Nu am reușit sută la sută, dar am simțit că ne-am făcut datoria față de noi și față de admiratorii noștri, încercând prin munca noastră să facem Cugirul cât mai cunoscut în lumea sportului. Ne așteaptă zile mai grele la Campionatul Național de tineret, la fete, juniori și cadeți, unde ne-am propus să aducem rezultate tot mai bune astfel încât cugirenii sa fie mândri de noi”.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir