Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştiri din zonă

Bărbat de 31 de ani din Săliștea cercetat de polițiști, după ce a condus băut și fără permis un autoturism neînmatriculat cu care a intrat într-un cap de pod

cugirinfo.ro

Publicat

în

Ieri, 30 aprilie 2022, în jurul orei 09.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos în timp ce patrulau pe raza localității Săliște – Deal, au identificat un autoturism, cu numere provizorii de înmatriculare, conducătorului fiindu-i efectuate semnal pentru oprire, care nu a fost respectat.

După o scurtă urmărire, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului, au fost înregistrate doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul aflat la volanul autoturismului, în vârstă de 31 de ani, din comuna Săliștea, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul care a fost condus de acesta nu este înmatriculat în circulație, plăcuțele aplicate aparținând unui alt autoturism.

În plus, în urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Ştiri din zonă

Cazul dispariție minorilor din Sântandrei: Tatăl copiilor a fost reținut preventiv

cugirinfo.ro

Publicat

în

În urmă cu puțin timp, ca urmare a probatoriului administrat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, bărbatul de 54 de ani, din Simeria, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă Deva și urmează a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, față de cei 3 minori a fost instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgență, în cadrul unei unități din subordinea D.G.A.S.P.C. Hunedoara. Poliţiştii și procurorii continuă cercetările în acest caz și colaborează cu autoritățile pentru protecția minorilor și pentru a asigura respectarea tuturor prevederilor legale.

Vă reamintim faptul că cei 3 copii, de 7, 9 și 11 ani, precum și tatăl acestora, un bărbat de 54 de ani, din Simeria, au fost preluați în aceastp dimineață de o echipă mixtă, formată din polițiști și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Hunedoara, de la punctul de trecere a frontierei România-Serbia Porțile de Fier 1.

Intervenția a avut loc ca urmare a cooperării polițienesti internaționale dintre autoritățile judiciare din România și cele din Serbia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştiri din zonă

IPJ Hunedoara: „Cercetările continuă pentru găsirea celor trei minori dispăruți din localitatea Sântandrei”

cugirinfo.ro

Publicat

în

În legătură cu cazul celor trei copii dispăruți din localitatea Simeria, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestora.

În cursul nopții trecute, polițiștii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a și semnalat dispariția celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) și au fost obținute informații cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor.

În acest caz, continuam cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locației în care cei trei se află alături de tatăl lor și a luării măsurilor care se impun.

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment și tratează cazul cu maximă prioritate.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştiri din zonă

Bărbat rănit, după ce s-a răsturnat cu un autocamion pe Autostrada A1, sensul de mers Orăștie-Sebeș

cugirinfo.ro

Publicat

în

Șoferul unui autocamion a fost rănit, după ce s-a răsturnat pe Autostrada A1, sensul de mers Orăștie-Sebeș.

„Secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice si prim ajutor medical la un accident rutier pe autostrada A1, sens Orastie-Sebes. Este vorba despre un autocamion care s-ar fi răsturnat. Din accident a rezultat o persoană (șoferul) care necesită îngrijiri medicale. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir